Dungeons and Dragons – Dark Alliance – Day One Edition PS4

EAN: 4020628701130
GB Code: PS4G208
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dungeons and Dragons – Dark Alliance – Day One Edition PS4 je akciona avantura sa elementima RPG-a koja se igra iz trećeg lica. Razvijač igre je Tuque Games, a objavio ju je Wizards of the Coast. Igrači mogu igrati samostalno ili u kooperativnom modu za do četiri igrača. Igra se odvija u svetu Dungeons and Dragons, a priča je smeštena u rejon Ledene smrti.

Igrači preuzimaju uloge poznatih likova iz sveta Dungeons and Dragons: Drizzt Do’Urden, Catti-brie, Bruenor Battlehammer i Wulfgar, i bore se protiv horde neprijatelja u avanturi da bi spasili izgubljeni artefakt. Svaki lik ima jedinstvene veštine i mogućnosti borbe koje mogu otključati dok napreduju kroz igru.

Igrači će morati da istražuju prostrane pećine i tamnice i da se suočavaju sa različitim vrstama neprijatelja dok pokušavaju da reše misteriju nestanka čarobnog artefakta. Uz borbe sa različitim tipovima neprijatelja, igrači će morati da upravljaju svojim inventarom i opremom i unapređuju svoje likove kako bi se uspešno suočili sa sve težim izazovima.

Dungeons and Dragons – Dark Alliance – Day One Edition PS4dolazi sa dodatnom opremom i dodacima, uključujući likove i skinove koji se mogu otključati tokom igre. Igrači će takođe imati pristup ekskluzivnom levelu izazova za kooperativnu igru. Uz impresivnu grafiku i uzbudljivu akciju, Dungeons and Dragons: Dark Alliance – Day One Edition je igra koja će zasigurno privući fanove akcionih avantura i RPG-a.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Deep Silver

Preporučeni uzrast

Pegi 16