Immortals Fenyx Rising Shadowmaster edition PS4

EAN: 3307216188339
GB Code: PS4G205
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Immortals Fenyx Rising Shadowmaster edition PS4 je akciona avantura koja se odvija u otvorenom svetu zasnovanom na mitologiji grčkih bogova. Shadowmaster izdanje uključuje igru i dodatni sadržaj, uključujući tri nove priče, nova oružja i oklope, kao i jedinstvene izazove. Igrači preuzimaju ulogu Fenyx, mlade heroine koja mora da spasi grčke bogove od Tifona, drevnog titana koji se oslobodio iz svog zatvora.

Igrači će istražiti šaroliki svet pun legendarnih stvorenja, tajni i izazova, koristeći moći koje su im dodeljene od strane bogova. Fenyx se može boriti protiv neprijatelja koristeći različita oružja i sposobnosti, a takođe može leteti i penjati se po planinama i tornjevima. Igrači će se suočiti sa različitim bossovima, svaki sa svojim jedinstvenim izazovima i strategijama.

Shadowmaster izdanje donosi još više sadržaja u ovu već bogatu igru, uključujući tri nove priče u kojima Fenyx mora da se suoči sa novim izazovima i neprijateljima. Igrači takođe dobijaju nova oružja i oklope, kao i jedinstvene izazove koji testiraju njihove veštine. Sa prelepo dizajniranim svetom i uzbudljivom akcijom, Immortals Fenyx Rising Shadowmaster edition PS4 je odličan izbor za ljubitelje mitologije i avanturističkih igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Ubisoft

Preporučeni uzrast

Pegi 12