Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay PS4

EAN: 5060528033572
GB Code: PS4G128
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay PS4 je igra zasnovana na popularnoj animiranoj seriji za decu, Paw Patrol. Igrači preuzimaju ulogu štenaca iz Patrole šapa koji se bore protiv zla koje preti Adventure Bay-u.

U igri, igrači će morati da koriste posebne moći Mighty Pups-a kako bi spasili Adventure Bay od uništenja. Mighty Pups su posebno opremljeni i imaju moći poput letenja i izbacivanja vatre, koje im pomažu u borbi protiv raznih zlikovaca i izazova.

Igra sadrži više različitih nivoa, u kojima igrači moraju da rešavaju zagonetke i izbegavaju prepreke dok pokušavaju da spasu Adventure Bay. Svaki nivo je inspirisan epizodom iz animirane serije, tako da će deca koja su fanovi serije uživati u prepoznavanju scena i likova.

Pored glavne priče, igra ima i nekoliko mini igara i dodatnih aktivnosti koje igrači mogu otključati. Takođe, igra sadrži i kooperativni način igranja za dva igrača, što je savršeno za decu koja vole da igraju sa svojim prijateljima ili roditeljima.

Paw Patrol Mighty Pups Save Adventure Bay PS4 je igra namenjena deci uzrasta od 3 do 6 godina. Igra ima svetlu i šarenu grafiku i jednostavan gameplay, što je savršeno za najmlađe igrače koji tek počinju da se upoznaju sa video igrama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Dečija

Izdavač

Outright Games

Preporučeni uzrast

Pegi 3