LEGO Marvel Avengers PS4

EAN: 5051895395264
GB Code: PS4G008
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Marvel Avengers PS4 je avanturistička igra sa popularnim LEGO figurama, koja vam omogućava da igrate kao neki od najpoznatijih likova Marvel univerzuma, kao što su Iron Man, Kapetan Amerika, Hulk, Thor i mnogi drugi.

U ovoj igri, igrači se suočavaju sa izazovima sa kojima se suočavaju omiljeni likovi iz stripova i filmova, uključujući Loki i drugove sa supermoćima. Igrači će putovati kroz različite gradove i lokacije iz Marvel univerzuma, uključujući New York, Sokoviju i Asgard.

Uz uzbudljive akcione scene, igrači će moći da koriste različite veštine i moći likova kako bi savladali protivnike i rešili zagonetke. Takođe, igrači će moći da koriste vozila, letelice i druge sprave za kretanje kroz različite nivoe.

LEGO Marvel Avengers PS4 takođe ima i mogućnost kooperativnog igranja, što omogućava igračima da se pridruže sa prijateljima i zajednički preuzmu kontrole nad omiljenim likovima. Ova igra je namenjena fanovima Marvel univerzuma, kao i svima koji vole da se zabave igrajući igre punog akcije sa prepoznatljivim LEGO figurama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7