LEGO The Movie Videogame PS4

EAN: 5051891109537
GB Code: PS4G170
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO The Movie Videogame PS4 je avanturistička video igra zasnovana na animiranom filmu LEGO The Movie. Igrači preuzimaju uloge likova iz filma, poput Emeta, Vajlda i Lucijana, dok prolaze kroz različite nivoe koji su inspirisani scenama iz filma.

Igra sadrži širok spektar likova, svaki sa svojim posebnim moćima i sposobnostima koje se koriste za prevazilaženje različitih prepreka i borbu protiv neprijatelja. Na primer, Emet ima sposobnost da se pretvori u druge LEGO likove, dok Vajld može koristiti razne oružje i bori se protiv zlikovaca.

Igra nudi raznovrsnost sadržaja, uključujući razne mini igre i aktivnosti koje igrači mogu otključati dok napreduju kroz igru. Osim toga, igra sadrži i kooperativni način igranja za dva igrača, tako da igrači mogu da igraju sa svojim prijateljima ili članovima porodice.

LEGO The Movie Videogame PS4 ima prepoznatljiv LEGO vizuelni stil, koji uključuje šarene, plastične blokove i likove koji se ponašaju kao da su napravljeni od LEGO kockica. Ova igra je idealna za ljubitelje LEGO-a i animiranog filma, kao i za one koji traže zabavnu i laganu igru sa puno humora i akcije.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7