Dragon Ball FighterZ PS4

EAN: 3391891995528
GB Code: PS4G166
Kategorija:

2.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dragon Ball FighterZ PS4 je akciona borilačka igra koja se temelji na popularnom anime serijalu Dragon Ball. U igri, igrači mogu da se bore sa različitim likovima iz sveta Dragon Ball, koristeći njihove specifične poteze i moći.

Igra sadrži različite režime igre, uključujući priču, arcade, online borbu i trening. U režimu priče, igrači igraju kao lik iz originalne priče, koja prati novu priču u svetu Dragon Ball. Arcade režim je klasični mod borbe, u kojem igrači mogu da se bore protiv računara ili prijatelja, dok online borba omogućava igračima da se takmiče sa drugim igračima širom sveta.

Igrači mogu odabrati između velikog broja likova iz serijala Dragon Ball, koji se kreću od klasičnih likova poput Gokua, Vegete i Pikola, do novijih likova poput Buua i Beerusa. Svaki lik ima svoje jedinstvene poteze i moći, što ih čini jedinstvenim u borbi.

Grafika igre je vrlo detaljna i prepoznatljiva po stilu crtanog filma. Animacija je glatka i brza, što igračima omogućava da uživaju u brzim borbama sa visokim tempom.

Dragon Ball FighterZ PS4 je idealna igra za ljubitelje Dragon Ball serijala i borilačkih igara, kao i za one koji traže uzbudljivu i brzu igru sa prepoznatljivim likovima i spektakularnim borbama.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12