Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 PS4

EAN: 8057168500189
GB Code: PS4G105
Kategorija:

1.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 PS4 je simulaciona igra motokros trka sa prepoznatljivim brendom energetskog napitka kao sponzora. Igrači preuzimaju kontrolu nad motociklistima u trkama u realističnoj okolini sa detaljno urađenim stazama koje se nalaze u dvoranama i na otvorenom prostoru.

Igrači će se takmičiti u trkama sa 100 profesionalnih motociklista, uključujući i najveća imena u svetu motokrosa, kao što su Eli Tomac, Cooper Webb, Marvin Musquin i drugi. Igrači će imati priliku da prilagode svoje motocikle i takmiče se na stazama širom sveta, uključujući Las Vegas, Milan i još mnogo drugih.

Monster Energy Supercross – The Official Videogame 3 PS4 nudi različite načine igranja, uključujući karijeru, single race, multiplayer i time attack. Igrači će se suočiti sa izazovima kao što su utrkivanje po neravnom terenu, upravljanje na visokim brzinama i izvođenje različitih trikova.

Grafika u igri je impresivna sa detaljno urađenim motociklima, stazama i okolinom. Zvukovi su realistični i daju igračima osećaj da se nalaze u sred motokros trke.

Ova igra je idealna za fanove motokros trka koji žele da iskuse uzbuđenje i adrenalin ovog sporta, ili za one koji jednostavno žele da se dobro zabave i izazovu svoje veštine u trkama sa drugim igračima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Simulacija, Sport, Vožnja

Izdavač

Milestone

Preporučeni uzrast

Pegi 3