Dragon Ball Z Kakarot PS4

EAN: 3391892005899
GB Code: PS4G203
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Dragon Ball Z Kakarot PS4 je akciona RPG igra koja prati priču popularne anime i mange serije Dragon Ball Z. Igrači preuzimaju kontrolu nad Gokuom i drugim poznatim likovima iz serije dok se bore protiv neprijatelja, treniraju svoje veštine i otkrivaju nove delove priče.

Igrači će putovati kroz različite lokacije u Dragon Ball Z univerzumu, uključujući Zemlju, Namek i planetu Vegetu, dok se suočavaju sa neprijateljima poput Freize, Cell-a i Majin Buua. Igrači će imati priliku da uživaju u priči iz originalne serije i otkriju nove detalje o svetu Dragon Ball Z.

Uz akciju, igrači će moći da se bave i drugim aktivnostima, kao što su pecanje, skupljanje sastojaka za kuvanje, i igranje mini-igara. Ovo će im pomoći da unaprede svoje veštine i otkriju tajne o svetu Dragon Ball Z.

Dragon Ball Z Kakarot PS4 nudi impresivnu grafiku sa prepoznatljivim likovima i lokacijama iz anime i manga serije. Igrači će moći da koriste različite tehnike i specijalne napade iz serije, što će im pomoći u borbi protiv neprijatelja.

Ova igra je idealna za fanove Dragon Ball Z serije koji žele da istraže svet ove popularne franšize i da se bore sa svojim omiljenim likovima.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, RPG (Role-playing game)

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12