Jump Force PS4

EAN: 3391892000542
GB Code: PS4G168
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Jump Force PS4 je akciona igra u kojoj se sastaju najpoznatiji likovi iz popularnih anime i manga serija. Igrači preuzimaju kontrolu nad likovima kao što su Goku iz Dragon Balla, Naruto iz Naruto Shippudena, Luffy iz One Piece-a i mnogi drugi, dok se bore u spektakularnim borbama.

Igra ima raznovrsnu kampanju koja prati priču o zlim silama koje prete da unište svet. Igrači će putovati kroz različite lokacije širom sveta, pridružiti se saveznicima i sukobiti se sa neprijateljima kako bi spasili svet od propasti.

Pored kampanje, igra nudi i multiplayer mod u kojem igrači mogu da se bore protiv drugih igrača u različitim modovima igre. Igrači mogu da stvaraju svoje timove sa svojim omiljenim likovima iz različitih serija i da se bore protiv drugih timova kako bi osvojili pobedu.

Jump Force PS4 nudi impresivnu grafiku koja prikazuje najpoznatije likove iz anime i manga serija na velikom ekranu, kao i fluidne borbe sa mnogo akcije. Ova igra je idealna za fanove anime i manga serija koji žele da se bore sa svojim omiljenim likovima u istoj igri.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Borilačka

Izdavač

Bandai Namco Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 12