Catherine Full Body PS4

EAN: 5055277035199
GB Code: PS4G200
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Catherine Full Body PS4 je akciona avantura igra koju je razvio i izdao Atlus za PlayStation 4 konzolu. U igri igrači preuzimaju ulogu mladog muškarca po imenu Vincent, koji ima problema u ljubavnom životu.

Igrači će putovati kroz različite nivoe u snovima Vincenta, gde će se boriti protiv čudovišta i rešavati zagonetke. Međutim, ono što igru čini zanimljivom jeste njena priča, u kojoj Vincent mora donositi odluke koje će uticati na ishod priče. Ove odluke imaju različite posledice, utičući na odnos Vincenta sa svojom dugogodišnjom devojkom Katherine, kao i sa svojom novom ljubavi Catherine.

Catherine Full Body sadrži nove elemente u odnosu na originalnu igru, uključujući novu priču, nove likove i nove zagonetke. Takođe, dodata je nova heroina po imenu Rin, koja dodaje još više složenosti priči i odlukama koje igrači moraju donositi.

Igra takođe sadrži mnogo sadržaja izvan priče, uključujući mnoštvo mini igara i dodatnih sadržaja koje igrači mogu otključati tokom igre. Takođe, igra ima nekoliko različitih završetaka, što dodaje ponovljivost igri.

Catherine Full Body PS4 je jedinstvena igra koja kombinuje akciju, zagonetke i interaktivnu priču. Igrači koji su zainteresovani za ovu vrstu igara, kao i za igre sa nekonvencionalnim temama, će uživati u ovoj igri. Međutim, zbog svoje odrasle tematike, igra nije namenjena igračima mlađim od 18 godina.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Puzzle

Izdavač

Atlus

Preporučeni uzrast

Pegi 18