LEGO Jurassic World PS4

EAN: 5051895395370
GB Code: PS4G052
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

LEGO Jurassic World PS4 je avanturistička igra sa omiljenim LEGO figurama, koja se odvija u svetu popularnog filma Jurassic World. U ovoj igri igrači će moći da upravljaju likovima iz Jurassic Park filmova, uključujući Dr. Alana Granta, doktora Ellie Sattler, doktora Iana Malcolma i mnoge druge.

Igrači će se suočiti sa raznim preprekama i izazovima, dok istražuju lokacije iz Jurassic Park filmova, uključujući Isla Nublar i Isla Sorna. Takođe, igrači će moći da se kreću kroz svet dinosaurusa, uključujući poznate vrste kao što su T-Rex, Velociraptor, Triceratops i mnoge druge.

LEGO Jurassic World PS4 ima i različite načine igranja, uključujući mogućnost da se igrači suoče sa raznim mini-igrama, preuzmu kontrolu nad vozilima i letećim spravama, i istražuju različite delove Jurassic sveta. Igra takođe ima i mogućnost kooperativnog igranja, što omogućava igračima da se pridruže sa prijateljima i zajedno reše zagonetke i savladaju izazove.

LEGO Jurassic World PS4 je idealna igra za fanove Jurassic Park i Jurassic World filmova, kao i za sve one koji vole LEGO igre i avanture. Sa svojim prepoznatljivim likovima, dinamičnom akcijom i raznovrsnim načinima igranja, ova igra će pružiti satima zabave i uzbuđenja.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija

Izdavač

Warner Bros

Preporučeni uzrast

Pegi 7