Slime Rancher PS4

EAN: 0811949030054
GB Code: PS4G162
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Slime Rancher PS4 je avanturistička simulacija igre u kojoj igrač upravlja mladom devojkom po imenu Beatrix LeBeau, koja želi postati uspešan uzgajivač sluzavaca. Beatrix živi i radi na dalekoj planeti gde se sluzavci pojavljuju u divljini. Igrač mora da lovi, hrani i uzgaja ove šarene stvorenja kako bi zaradio novac i poboljšao svoju farmu. Svaki sluzavac ima jedinstvene karakteristike i sposobnosti, a igrač mora da pronađe najbolji način da ih drži i brine o njima.

Igrač takođe istražuje različita područja planete, otkriva nove vrste sluzavaca i pronalazi dragocenosti koje mu mogu pomoći u razvoju svoje farme. Igra donosi šarenu grafiku, zabavan gameplay i intrigantnu priču koja će igrača držati zainteresovanim do kraja.

U igri, Beatrix koristi uređaj po imenu „Vaku-Pak“ da bi skupljala sluzavce i razne predmete na planeti. Igrač mora da bude oprezan i da se brine o svojim sluzavcima, jer oni mogu da se razbole ako se ne hranjene dovoljno ili ako su izloženi opasnosti. Kako bi se izborio sa izazovima, igrač mora da nadogradi svoju farmu, ažurira svoju opremu i istražuje različita područja. Igra nudi i nekoliko dodatnih sadržaja poput novih modova igre, dodatnih sluzavaca i predmeta koje igrač može otključati tokom igranja.

Grafika u igri je šarena i živopisna, stvarajući vizualni doživljaj koji odgovara tema igre. Muzika i zvučni efekti su takođe dodajući igri atmosferu, stvarajući opuštajuću i zabavnu atmosferu koja će igraču omogućiti da se opusti dok igra.

Slime Rancher PS4 nudi zabavnu i opuštajuću igru, ali istovremeno izazovnu, jer igrač mora da se bavi uzgojem i briga o sluzavcima, nadogradnji svoje farme i istraživanju planete. Igra će privući igrače svih uzrasta koji vole igre sa jedinstvenom tematikom i žele da se zabave i opuste dok igraju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Dečija, Sandbox

Izdavač

Monomi Park

Preporučeni uzrast

Pegi 3