The Last of Us Part I Remake PS5

EAN: 711719406198
GB Code: PS5G25
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

The Last of Us Part I Remake PS5 je video igra koju je razvio Naughty Dog i izdao Sony Interactive Entertainment. Igra je izašla prvobitno za Playstation 3 2013. godine, a kasnije je dobila i remaster verziju za Playstation 4. Takođe, igrati je moguće i na novijim konzolama Playstation 5.

Igra prati likove Joela i Ellie, koji se bore za preživljavanje u postapokaliptičnom svetu zahvaćenom smrtonosnom infekcijom koja je gotovo potpuno uništila ljudsku civilizaciju. Kroz igru, igrači se suočavaju sa opasnostima koje proističu iz pandemije, poput zaraženih koji pokušavaju da ih ubiju, kao i sa drugim preživelima koji se bore za isti resursi.

Igra kombinuje elemente akcije, avanture i horora. Pored borbe, igrači takođe moraju da rešavaju zagonetke i pronađu način da prežive u svetu gde nema izobilja hrane, vode i lekova. Međutim, ključni element igre jeste emotivna priča koja se razvija između Joela i Ellie, dok oni putuju kroz pustinju i otkrivaju više o pandemiji i sami sebi.

The Last of Us Part I Remake PS5 je dobio mnoge nagrade za priču, vizuelnu prezentaciju, glumu, kao i za dizajn zvuka i muziku. Smatra se jednom od najboljih video igara svih vremena i ostavila je snažan uticaj na industriju video igara.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura, Horor

Izdavač

Naughty Dog, Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 18