Ratchet & Clank Rift Apart PS5

EAN: 711719826699
GB Code: PS5G15
Kategorija:

9.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ratchet & Clank Rift Apart PS5 je nova igra u serijalu Ratchet & Clank, koju je razvio Insomniac Games i objavio Sony Interactive Entertainment za PlayStation 5 konzolu. U ovoj igri, igrači će ponovo kontrolisati Ratcheta, Lombaxa i njegovog robota partnera Clanka, dok putuju kroz različite dimenzije i bore se protiv različitih neprijatelja.

Grafika igre Ratchet & Clank Rift Apart PS5 je jedna od najnaprednijih do sada, sa impresivnim detaljima i nivoom animacije koji su dostupni samo na PlayStation 5 konzoli. Uz to, igra koristi prednosti DualSense kontrolera, što igračima omogućava da osete različite teksture i vibracije prilikom upotrebe oružja i interakcije sa svetom.

Igrači će imati pristup različitim oružjima i sposobnostima koje mogu koristiti u borbi protiv neprijatelja i za rješavanje zagonetki. U igri postoje i novi likovi, kao što su Rivet, ženska Lombax, i njen robotski partner Kit, koji se pridružuju Ratchet i Clanku u njihovoj avanturi.

Ratchet & Clank Rift Apart PS5 je zabavna igra koja kombinuje akciju i avanturu sa humorom i odličnom pričom. Igrači će istražiti različite svetove, upoznati nove likove i boriti se protiv neprijatelja dok otkrivaju tajnu koja se krije iza dimenzionalnih pukotina. Ovo je definitivno jedna od najboljih igara na PlayStation 5 konzoli, koju bi svi ljubitelji serijala Ratchet & Clank trebali da isprobaju.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Žanr

Akcija, Avantura

Izdavač

Insomniac Games

Preporučeni uzrast

Pegi 7