Spyro Reignited Trilogy PS4

EAN: 5030917242175
GB Code: PS4G058
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Spyro Reignited Trilogy PS4 je kolekcija video igara koja uključuje tri igre iz Spyro serijala, remasterizovane i poboljšane za PlayStation 4 konzolu. U ovim igrama, igrači preuzimaju ulogu Spyroa, malog zmaja, i kreću na avanturu kroz različite svetove kako bi spasili svoje prijatelje i porazili zlikovce.

Svaka igra u kolekciji pruža različite izazove i avanture. U prvoj igri, Spyro the Dragon, igrači istražuju svetove, skupljaju blago i oslobađaju zarobljene zmajeve. U drugoj igri, Spyro 2: Ripto’s Rage!, igrači se bore protiv zlikovca Riptoa i njegovih saveznika, dok u trećoj igri, Spyro: Year of the Dragon, igrači putuju kroz različite svetove kako bi spasili dragulje i bebe zmajeve.

Grafika u ovoj kolekciji je neverovatna, sa detaljnim svetovima i karakterima koji su oživljeni u punoj 4K rezoluciji. Takođe, zvuk i muzika su prelepi i doprinose atmosferi igre.

Kontrole su lako razumljive i prilagođene za konzolu, što omogućava igračima da se lako kreću i bore.

Spyro Reignited Trilogy PS4je kolekcija zabavnih i šarmantnih igara, idealnih za igrače svih uzrasta. Kolekcija nudi mnogo izazova i avantura, sa prelepom grafikom i zvukom, kao i lako razumljivim kontrolama. Za ljubitelje klasičnih igara i nostalgiju za Spyro serijalom, ovo je igra koju definitivno treba isprobati.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Avantura, Borilačka, Platform, Pucačina

Izdavač

Activision

Preporučeni uzrast

Pegi 7