Sonic Mania Plus (PS4)

EAN: 5055277031726
GB Code: PS4G156
Kategorija:

2.499,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sonic Mania Plus (PS4) je akciona platformerska igra za PlayStation 4, koja pruža igračima iskustvo klasične Sonic igre, sa modernim twistom. U ovoj igri, igrači preuzimaju ulogu Sonic-a, Tails-a i Knuckles-a, dok se bore kroz nivoe i skupljaju prstenje.

Igra nudi pregršt različitih nivoa, sa starim nivoima iz prethodnih Sonic igara, kao i novim nivoima sa prelepom grafikom i zvukom. Igrači se kreću kroz nivoe sa brzim tempom, skupljajući prstenje i uništavajući neprijatelje na putu. Takođe, postoje i boss borbe, koje pružaju dodatni izazov igračima.

Sonic Mania Plus nudi nekoliko novih karakteristika koje doprinose igri. Dodatni sadržaj uključuje novi „Encore“ mod, gde igrači prolaze kroz nivoe na drugačiji način, kao i novi „Angel Island“ nivo. Tu su i novi likovi, uključujući Ray-a i Mighty-a, koji se pridružuju Sonic-u, Tails-u i Knuckles-u u borbi protiv Dr. Eggmana.

Grafika u ovoj igri je prelepa i doprinosi osećaju nostalgičnog Sonic sveta, sa modernim dodacima. Muzika i zvuk su takođe impresivni, sa prepoznatljivim Sonic zvukom.

Kontrole su lako razumljive i prilagođene za konzolu, što omogućava igračima da se lako kreću i bore kroz nivoe.

Sonic Mania Plus (PS4) je zabavna i šarmantna igra koja pruža klasično iskustvo Sonic igre, sa modernim twistom. Igra nudi pregršt nivoa, novih karakteristika i likova, sa prelepom grafikom i zvukom. Za ljubitelje Sonic serijala, ovo je igra koju definitivno treba isprobati.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Platform

Izdavač

Sega

Preporučeni uzrast

Pegi 3