Marvels Spider-Man – Game of the year (PS4)

EAN: 711719958802
GB Code: PS4G038
Kategorija:

5.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Marvels Spider-Man – Game of the year (PS4) je nadograđena verzija popularne igre iz 2018. godine koja je razvijena od strane Insomniac Games. Igra je akciona avantura otvorenog sveta sa elementima superherojskih igara. Igrači preuzimaju ulogu Petera Parkera, poznatijeg kao Spider-Man, dok se suočava sa različitim zločincima i neprijateljima u Njujorku. Igra sadrži glasovne nastupe poznatih glumaca, uključujući Yurija Lowenthala kao Peter Parker/Spider-Man, te glasove drugih poznatih Marvelovih likova.

Igra sadrži brojne dodatke i nadogradnje u odnosu na originalnu verziju, uključujući tri ekspanzije priče, dodatni kostim za Spider-Mana i novi izazovni mod igre. Uz to, Game of the Year izdanje uključuje i sve prethodne DLC-ove koji su objavljeni za originalnu igru.

Igrači će uživati u prelepom otvorenom svetu Njujorka koji je detaljno rekreiran sa brojnim poznatim lokacijama kao što su Times Square, Central Park i brojni drugi. Igrači će se susretati sa mnogim poznatim negativcima kao što su Rhino, Scorpion, Mister Negative i druge, dok pokušavaju da spasu grad od različitih pretnji.

Uz uzbudljivu priču, odličnu grafiku i zanimljive misije, Marvels Spider-Man – Game of the year (PS4) pruža igračima jedinstveno iskustvo koje će ih držati prikovane za ekran.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Avantura, Borilačka, Otvoren svet (Open world)

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 16