Battleborn (PS4)

EAN: 5026555418027
GB Code: 5026555418027
Kategorija:

1.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battleborn (PS4) je akciona igra za multiplejer na PlayStation 4, koja kombinuje elemente FPS-a i MOBA-e. Igrači preuzimaju ulogu jednog od mnogobrojnih heroja, svaki sa svojim jedinstvenim sposobnostima i oružjima, dok se bore u timovima od pet igrača.

Cilj igre je da se osvoje kontrolne tačke i unište baze protivničkih timova. Svaki heroj ima svoju jedinstvenu priču, koja se odvija u svetu koji je prepun boja i akcije.

Igra nudi razne modove igranja, uključujući kampanju za jednog igrača, kao i online multiplayer modove. Tu su i razni likovi, koji se razlikuju po sposobnostima, oružjima i stilovima igre, što omogućava igračima da pronađu heroja koji najbolje odgovara njihovom stilu igre.

Grafika i zvuk su impresivni i stvaraju atmosferu koja je prijatna za oko i uhu, dok su kontrole prilagođene za konzolu i omogućavaju igračima da se lako kreću i bore.

Battleborn (PS4) je dinamična i zabavna igra koja nudi mnogo različitih modova igranja, likova i oružja, što igračima omogućava da pronađu svoj stil igre. Za ljubitelje akcionih igara, ovo je igra koju definitivno treba isprobati.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Akcija, Multiplayer, Pucačina, RPG (Role-playing game)

Izdavač

2K Games

Preporučeni uzrast

Pegi 16