Battlefield 2042 PS4

EAN: 5030934123006
GB Code: PS4G201
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Battlefield 2042 PS4 je intenzivna vojna igra koja je sada dostupna za PlayStation 4 konzolu. Ova epska pucačina smeštena je u bližu budućnost, donoseći igračima uzbudljive sukobe i izazove.

Radnja se odvija 2042. godine, u svetu koji se suočava sa klimatskim promenama i društvenim nemirima. Igrači će imati priliku da se pridruže jednoj od dve moćne vojne frakcije – Američkoj armiji ili Ruskoj vojsci – i da se bore za dominaciju na različitim mapama širom sveta.

Jedna od ključnih karakteristika Battlefield 2042 je ogroman obim sukoba. Igrači će se suočiti s prostranim mapama koje pružaju neograničene mogućnosti za taktičko planiranje i strategiju. Osim toga, igra omogućava veliki broj igrača u jednoj partiji, što rezultira intenzivnim bitkama i akcijom na visokom nivou.

Igračima će biti na raspolaganju širok izbor oružja, vozila i opreme koje će im pomoći u borbi. Bilo da je u pitanju letenje nad futurističkim gradovima pomoću jet-pakova, vožnja tenkova ili pešadijske borbe, Battlefield 2042 pruža raznovrsne načine za uključivanje igrača u sukob.

Pored toga, Battlefield 2042 PS4 nudi inovativan sistem prilagođavanja okruženja. Igrači će moći da koriste različite taktike i strategije kako bi menjali teren i iskoristili ekstremne vremenske uslove u svoju korist. Ova dinamičnost i nepredvidljivost čine igru uzbudljivom i osvežavajućom.

Battlefield 2042 PS4 na PlayStation 4 konzoli pruža vrhunsko vizuelno iskustvo i uzbudljiv multiplayer doživljaj. Bez obzira da li se igrate sami ili sa prijateljima, ova igra će vam pružiti nezaboravne trenutke u svetu vojne akcije. Zahvaljujući inovativnom dizajnu i intenzivnoj akciji, Battlefield 2042 će zadovoljiti očekivanja svih zaljubljenika u vojne pucačine.

 

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Pucačina

Izdavač

Electronic Arts

Preporučeni uzrast

Pegi 16