Wipeout Omega Collection PS4

EAN: 711719853862
GB Code: PS4G039
Kategorija:

2.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Wipeout Omega Collection PS4 je igra trkaćih vozila koju je razvio studio Sony XDev Europe i objavio Sony Interactive Entertainment. Igra se fokusira na brze i uzbudljive trke u svemiru u futurističkim vozilima koja lete iznad staza.

Igrači mogu birati između 26 različitih vozila, svako sa svojim karakteristikama i sposobnostima, i 9 staza sa različitim nivoima težine. U igri postoji nekoliko načina igranja, uključujući brze trke, karijeru i multiplayer, sa podrškom za online takmičenja.

Wipeout Omega Collection je remasterizovana verzija igara Wipeout HD, Wipeout Fury i Wipeout 2048, sa poboljšanom grafikom i performansama, što igračima pruža visokokvalitetno iskustvo trkanja.

Igra ima futuristički vizuelni stil koji naglašava brzinu i akciju, dok muzika u igri dodatno pojačava uzbuđenje. Mnoge popularne pesme elektronske muzike su uključene u igru, što daje još veću atmosferu.

Wipeout Omega Collection PS4 je igra koja će privući ljubitelje trkaćih igara i onih koji uživaju u futurističkim konceptima. Igra pruža izvanredno iskustvo trkanja koje kombinuje brzinu, akciju i prelepe vizuale.

Specifikacija

Platforma

Sony Playstation 4 (PS4)

Žanr

Vožnja

Izdavač

Sony Interactive Entertainment

Preporučeni uzrast

Pegi 7