Xwave Crveni ranac (NTB112770) 15.6″

EAN: \
GB Code: 2008

1.250,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Xwave Crveni ranac (NTB112770) 15.6 je atraktivan i funkcionalan ranac koji je dizajniran da obezbedi zaštitu i praktičnost za nošenje vašeg laptopa i drugih potrebnih stvari.

Xwave Crveni ranac (NTB112770) 15.6 je pažljivo izrađen od kvalitetnih materijala kako bi pružio izdržljivost i dugotrajnost.

Spoljni izgled ranca je u vibrantnoj crvenoj boji koja ga čini primamljivim i ističe se u okolini. Elegantan i moderan dizajn čini ovaj ranac odgovarajućim za različite prilike.

Glavni deo ranca je dovoljno prostran za nošenje laptopa veličine 15.6″ sa posebnom jastučićem koji obezbeđuje zaštitu od udaraca i ogrebotina. Ova pregrada ima dodatne džepove za organizaciju dodatne opreme poput punjača, miša, notesa i drugih stvari.

Pored laptop pregrade, ranac poseduje dodatne džepove sa rajsferšlusom i pregrade koje vam omogućavaju organizaciju i lak pristup sitnim predmetima kao što su ključevi, novčanik ili mobilni telefon.

Udobnost nošenja je takođe prioritet. Xwave Crveni ranac ima jastučiće na naramenicama i na delu koji leži na leđima, čime se omogućava udobno nošenje tokom dužeg perioda. Podesive naramenice omogućavaju prilagođavanje ranca prema veličini i potrebama korisnika.

Ovaj ranac kombinuje estetiku i praktičnost, pružajući vam mogućnost da nosite svoj laptop i lične stvari na udoban i stilizovan način. Xwave Crveni ranac (NTB112770) 15.6 je idealan izbor za svakodnevno nošenje i putovanja, odražavajući spoj modernog dizajna i funkcionalnosti.

Specifikacija

Proizvođač

XWAVE

Model

NTB112770

Tip

Ranac

Veličina

15.6"

Boja

Crvena

Materijal

Mekani tekstil

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača