TnB Umpocketbag – Sklapajući ranac

EAN: \
GB Code: NBC064

999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

TnB Umpocketbag – Sklapajući ranac je praktičan i koji vam omogućava da ga nosite sa sobom sa lakoćom i da ga kompaktno spakujete kada vam nije potreban.

TnB Umpocketbag – Sklapajući ranac koji vam pruža praktično i kompaktno rešenje za nošenje svojih stvari. Ovaj ranac je namenjen onima koji cene funkcionalnost i mogućnost da brzo spakuju svoj ranac kad im nije potreban.

Kada je otvoren, T’nB Umpocketbag pruža dovoljno prostora za nošenje osnovnih stvari kao što su knjige, laptop, odeća i drugi predmeti. Ovaj ranac je idealan za svakodnevno nošenje ili kraća putovanja.

Ono što čini ovaj ranac posebnim je njegova sposobnost da se brzo i lako sklopi u sebe. Kada ga ne koristite, jednostavno ga presavijete i smestite u prateću torbicu koja dolazi uz ranac. To vam omogućava da ga kompaktno spakujete i nosite sa sobom bez zauzimanja puno prostora.

TnB Umpocketbag – Sklapajući ranac je praktičan izbor za one koji vole praktične i fleksibilne opcije za nošenje svojih stvari. Bez obzira da li ga koristite za svakodnevne aktivnosti ili za putovanja, ovaj ranac vam pruža udobnost i praktičnost uz mogućnost brzog sklapanja i spakovanja.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model

Umpocketbag

Tip

Ranac

Dimenzije

20 x 17 x 3.5 cm

Boja

Siva

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača