Ranac TP Crni 15.6″

EAN: \
GB Code: 2030

1.599,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ranac TP Crni 15.6″ je praktičan ranac koji je namenjen za nošenje laptopa veličine do 15.6″. Ovaj ranac kombinuje jednostavnost i funkcionalnost, pružajući dovoljno mesta za nošenje laptopa i osnovnih stvari. Evo opisa ovog ranca:

Ranac TP Crni 15.6″ je napravljen od izdržljivih materijala koji omogućavaju dugotrajnost i otpornost na svakodnevno habanje.

Spoljni izgled ranca je jednostavan i elegantan, bez suvišnih detalja. Crna boja ranca pruža profinjen izgled koji se lako uklapa u različite okoline.

Glavni odeljak ranca je prostran i opremljen posebnom pregradom sa jastučićima za siguran prevoz laptopa veličine do 15.6″. Ova pregrada pruža zaštitu od udaraca i ogrebotina tokom putovanja.

Pored laptop pregrade, ranac ima dodatne džepove i pregrade za organizaciju manjih stvari poput papira, olovaka, mobilnog telefona i drugih osnovnih potrepština. Ovi džepovi omogućavaju lakšu organizaciju i pristup vašim stvarima.

Udobnost nošenja je takođe važan faktor. Ranac TP Crni 15.6″ ima jastučiće na naramenicama i na zadnjem delu, što omogućava udobno nošenje čak i tokom dužih vremenskih perioda. Podesive naramenice omogućavaju prilagođavanje veličine ranca prema vašim potrebama.

Ovaj ranac je posebno dizajniran za praktičnost i jednostavnost. Njegov minimalistički izgled i funkcionalne karakteristike čine ga odličnim izborom za svakodnevno nošenje laptopa i osnovnih stvari.

Specifikacija

Proizvođač

Lenovo

Model

Think Pad

Tip

Ranac

Veličina

15.6"

Boja

Crna

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača