Ranac Fortnite Luminous 07 Zeleni

EAN: \
GB Code: NBC044

999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ranac Fortnite Luminous 07 Zeleni je specijalno dizajniran za poklonike popularne video igre „Fortnite“. Ovaj ranac kombinuje praktičnost sa svetlećim elementima inspirisanim igrom, pružajući dovoljno prostora za nošenje opreme i dodatne opreme.

Ranac Fortnite Luminous 07 Zeleni je visokokvalitetan ranac koji je stvoren da oduševi igrače igre „Fortnite“. Napravljen je od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i otpornost na svakodnevnu upotrebu.

Spoljni izgled ranca je obogaćen unikatnim svetlećim elementima koji su inspirisani igrom „Fortnite“. Ovi svetleći detalji dodaju ranču karakterističan i privlačan izgled, čineći ga posebnim za sve fanove igre.

Glavni odeljak ranca je prostran i pruža dovoljno mesta za nošenje raznovrsne opreme. Unutrašnjost je opremljena dodatnim jastučićima i pregradama kako bi se vaše stvari transportovale sigurno. Ranac je posebno dizajniran da zaštiti laptop i elektronske uređaje od potencijalnih oštećenja tokom nošenja.

Pored laptop pregrade, ranac sadrži i dodatne džepove i pregrade za organizaciju dodatne opreme kao što su miševi, tastature, slušalice i drugi igrački dodaci. Ovi džepovi su raspoređeni tako da omoguće praktično organizovanje i brz pristup opremi.

Udobnost nošenja je takođe važan aspekt. Ranac „Fortnite Luminous 07“ (Zeleni) ima udobne jastučiće na naramenicama i na zadnjem delu, što vam omogućava da ranac nosite komforno čak i tokom dužih vremenskih perioda. Podesive naramenice vam omogućavaju da prilagodite veličinu ranca prema svojim potrebama.

Ranac Fortnite Luminous 07 Zeleni je odličan izbor za igrače koji žele da izraze svoju strast prema igri „Fortnite“ putem svog ranca. Kombinuje funkcionalnost sa svetlećim elementima inspirisanim igrom, omogućavajući vam da sa stilom nosite svoju igračku opremu i dodatke.

Specifikacija

Proizvođač

Comic & Online Games

Model

Fortnite Lominous 07

Tip

Ranac

Boja

Zelena

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača