Ranac Fortnite 06

EAN: 8606010980640
GB Code: NBC023

999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ranac Fortnite 06 je kreiran za zaljubljenike popularne video igre „Fortnite“. Ovaj ranac kombinuje praktičnost sa prepoznatljivim elementima iz igre, pružajući dovoljno prostora za nošenje opreme i dodatne opreme.

Ranac Fortnite 06 je visokokvalitetan ranac osmišljen posebno za strastvene igrače igre „Fortnite“. Napravljen je od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i otpornost na svakodnevno trošenje.

Spoljni izgled ranca je obogaćen prepoznatljivim elementima iz igre „Fortnite“, kao što su logotipi, motivi i likovi koji se često pojavljuju u igri. Ovaj dizajn dodaje ranču autentičnost i čini ga atraktivnim za sve fanove igre.

Glavni odeljak ranca je prostran i pruža dovoljno mesta za nošenje različite opreme. Unutrašnjost je opremljena dodatnim jastučićima i pregradama kako bi se osigurao bezbedan prevoz stvari. Ranac je posebno dizajniran da udobno smešta i štiti laptop i elektronske uređaje.

Pored laptop pregrade, ranac sadrži i dodatne džepove i pregrade za organizaciju dodatne opreme kao što su miševi, tastature, slušalice i drugi igrački dodaci. Ovi džepovi su raspoređeni na način koji omogućava jednostavno organizovanje i brz pristup opremi.

Udobnost nošenja je takođe naglašena. Ranac „Fortnite 06“ ima udobne jastučiće na naramenicama i na zadnjem delu ranca, pružajući vam udobnost prilikom nošenja čak i tokom dužih perioda. Podesive naramenice vam omogućavaju da prilagodite veličinu ranca prema svojim potrebama.

Ranac Fortnite 06 je savršen izbor za igrače koji žele da izraze svoju strast prema igri „Fortnite“ putem svog ranca. Ovaj ranac kombinuje funkcionalnost sa prepoznatljivim motivima iz igre, pružajući vam mogućnost da nosite svoju igračku opremu i dodatke sa stilom.

Specifikacija

Proizvođač

Comic & Online Games

Model

Fortnite Backpack 06

Tip

Ranac

Dimenzije

43.95 x 35 x 15.98 cm

Boja

Crna

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača