Ranac Apex Legends Big

EAN: 8605042601271
GB Code: NBC061

999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Ranac Apex Legends Big je dizajniran za ljubitelje popularne video igre „Apex Legends“. Ovaj ranac kombinuje prostornost i karakteristične motive iz igre, pružajući dovoljno mesta za nošenje opreme i dodataka.

Ranac Apex Legends Big je kvalitetan ranac napravljen sa pažnjom prema detaljima, posebno namenjen strastvenim igračima igre „Apex Legends“. Izrađen je od izdržljivih materijala koji obezbeđuju dugotrajnost i otpornost na svakodnevno habanje.

Spoljni izgled ranca obuhvata karakteristične motive inspirisane igrom „Apex Legends“, kao što su logotipi timova, šampioni i drugi prepoznatljivi elementi. Ovaj dizajn dodaje autentičan i prepoznatljiv izgled ranču, čineći ga atraktivnim za fanove igre.

Glavni deo ranca je prostran i ima dovoljno mesta za nošenje većeg broja stvari. Unutar glavnog odeljka postoje dodatni jastučići i pregrade, osmišljeni da zaštite vaše dragocene stvari tokom nošenja. Ovaj ranac je posebno dizajniran da udobno smešta i štiti laptop i druge elektronske uređaje.

Pored laptop pregrade, ranac sadrži i dodatne džepove i pregrade za organizaciju igračke opreme kao što su miševi, tastature, slušalice i drugi dodaci. Ovi džepovi su raspoređeni kako bi omogućili jednostavno organizovanje i brz pristup opremi.

Udobnost nošenja je takođe važan aspekt. Ranac Apex Legends Big ima udobne jastučiće na naramenicama i zadnjem delu, omogućavajući vam da ranac nosite udobno i tokom dužih perioda. Podesive naramenice omogućavaju prilagođavanje veličine ranca prema vašim potrebama.

Ranac Apex Legends Big je idealan izbor za igrače koji žele da pokažu svoju strast prema igri „Apex Legends“ putem svog ranca. Ovaj ranac spaja funkcionalnost sa prepoznatljivim motivima iz igre, pružajući vam mogućnost da nosite svoju gaming opremu i elektroniku sa stilom.

Specifikacija

Proizvođač

Comic & Online Games

Model

Apex Legends Big

Tip

Ranac

Težina

700 g

Boja

Crna

Materijal

Poliester

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača