Slušalice HP T1A66AA Crne

EAN:
GB Code: HS175
Kategorija:

3.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

HP T1A66AA su crne slušalice koje su dizajnirane za pružanje osnovnih audio performansi i udobnosti. Ove slušalice su pristupačne i praktične, čineći ih odgovarajućim izborom za svakodnevno korišćenje. Evo detaljnog opisa ovih slušalica:

1. Dizajn:  HP T1A66AA imaju jednostavan i funkcionalan dizajn. Crna boja daje im klasičan izgled koji se dobro uklapa sa svim stilovima.

2. Kvalitet zvuka: Ove slušalice nude osnovan kvalitet zvuka, koji je prihvatljiv za svakodnevno slušanje muzike, gledanje videa i obavljanje internetskih razgovora. Iako nisu namenjene za profesionalno slušanje muzike, pružaju solidan zvuk za osnovne potrebe.

3. Mikrofon: HP T1A66AA dolaze sa ugrađenim mikrofonom, omogućavajući vam da obavljate internetske razgovore i videopozive bez potrebe za dodatnim uređajima.

4. Kontrole: Slušalice imaju praktične kontrole za jačinu zvuka, što vam omogućava da lako prilagodite zvuk prema vašim potrebama.

5. Udobnost: Ove slušalice su opremljene mekim jastučićima na slušalicama i podesivom trakom za glavu, što pruža osnovnu udobnost tokom nošenja.

6. Povezivanje: HP T1A66AA se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom računara, laptopova, pametnih telefona i drugih uređaja.

7. Prijateljska cena: Ove slušalice su pristupačne i odgovarajuć izbor za one koji traže osnovne slušalice bez trošenja puno novca.

HP T1A66AA su jednostavne i praktične slušalice koje nude zadovoljavajući kvalitet zvuka za svakodnevne potrebe. Iako možda nisu namenjene za zahtevnije audio aplikacije, odgovaraju za osnovne korisničke potrebe poput razgovora preko interneta, gledanja video sadržaja i slušanja muzike.

Specifikacija

Proizvođač

HP

Model slušalica

T1A66AA

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm

Gejming

Ne

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Ne

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

32 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

146 x 164 x 58 mm

Težina

86 g

Garancija

24 meseci