Zaštitne Gumice za Pečurku Trust GXT 262

EAN: 8713439208146
GB Code: JOY108

590,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Zaštitne Gumice Za Pečurku Trust GXT 262 su dodatak dizajniran da poboljša ergonomiju i udobnost prilikom korišćenja gamepada. Ove gumice se postavljaju na analogne štapove gamepada kako bi se obezbedila dodatna površina i sprečilo klizanje prstiju tokom igranja.

Gumice su napravljene od visokokvalitetnog materijala koji je mekan na dodir, ali istovremeno pruža dovoljno otpora za precizno kretanje štapova. Ovo poboljšava osećaj kontrole i omogućava preciznije pokrete tokom igre.

Trust GXT 262 gumice za pečurku su jednostavne za postavljanje i uklanjanje. Dovoljno je samo da ih pažljivo stavite preko analognih štapova gamepada i prilagodite ih kako vam najviše odgovara. Gumice su dizajnirane da se čvrsto prihvate na mestu i ne pomeraju se tokom intenzivnih sesija igranja.

Dodatna prednost korišćenja gumica za pečurku Trust GXT 262 je njihova trajnost. Materijal od kojeg su napravljene je otporan na habanje i dugotrajan, što znači da će vam pružiti dugotrajnu podršku tokom igranja.

Zaštitne Gumice Za Pečurku Trust GXT 262 su odličan dodatak za vaš gamepad koji pruža poboljšanu ergonomiju, udobnost i preciznost prilikom igranja. Sa ovim gumicama, možete uživati u stabilnom zahvatu i preciznim pokretima tokom dugih igračih sesija.

Specifikacija

Proizvođač

Trust

Boja

Crna, Crvena, Siva, Zelena

Dimenzije

18 x 18 x 6 mm

Težina

1 g

Garancija

Zagarantovana sva prava kupaca po osnovu zakona o zaštiti potrošača