Gamepad Fantech Revolver GP12 Crni

EAN: 8600423820982
GB Code: JOY103
Kategorija:

2.790,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Fantech Revolver GP12 Crni je kontroler za igranje koji pruža visoko kvalitetno iskustvo tokom igranja video igara. Sa svojim modernim dizajnom i naprednim funkcijama, GP12 je dizajniran da zadovolji potrebe zahtevnih igrača.

Revolver GP12 ima ergonomski oblik koji se udobno prilagođava vašim rukama, omogućavajući vam udobnost tokom dugih igračih sesija. Gamepad je izrađen od kvalitetnih materijala koji pružaju siguran zahvat i sprečavaju klizanje tokom intenzivnih igara.

Na gamepadu se nalaze standardni tasteri raspoređeni na način koji je poznat igračima. Tu su D-pad za precizno kretanje, analogni štapovi za kontrolu likova, kao i tasteri za akciju (A, B, X, Y) i tasteri za rame (L1, L2, R1, R2) koji omogućavaju brze reakcije i akcije tokom igre.

GP12 takođe ima funkciju vibracije koja pruža taktilni feedback tokom igre. Vibracija se sinhronizuje sa dešavanjima u igri kako bi vam pružila dublje uranjanje i realističnije iskustvo.

Gamepad se povezuje sa konzolama i računarima putem USB kabla, obezbeđujući stabilnu vezu tokom igranja. Dug kabl pruža vam slobodu kretanja i omogućava udobnost tokom igre.

Fantech Revolver GP12 je kompatibilan sa raznim platformama, uključujući konzole kao što su PlayStation, Xbox i Nintendo, kao i PC računare. To vam omogućava da uživate u širokom izboru igara i platformi.

Gamepad Fantech Revolver GP12 Crni je visoko kvalitetan kontroler za igranje koji pruža udobnost, funkcionalnost i pouzdanost. Sa svojim modernim dizajnom i podrškom za razne platforme, GP12 će vam omogućiti da se potpuno uronite u svet video igara i uživate u njima.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model Gamepad-a

Revolver GP12

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Sony Playstation 3 (PS3)

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje Gamepad-a

USB

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

17 tastera

Analogne palice

Da

Indikatori

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Crna

Garancija

24 meseci