Gamepad Microsoft Xbox Wireless Controller Karbon Crni

EAN: 889842611595
GB Code: XBOX009
Kategorija:

8.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Gamepad Microsoft Xbox Wireless Controller Karbon Crni je originalni bežični kontroler za Microsoft Xbox konzole. Ovaj gamepad pruža vrhunsko iskustvo igranja sa udobnošću i preciznošću.

Dizajniran je u elegantnoj crnoj boji sa finišem od karbonskih vlakana, što mu daje modernu i sofisticiranu estetiku. Ergonomski oblik gamepada se lepo uklapa u ruke i omogućava dugotrajno igranje bez nelagodnosti.

Na prednjoj strani gamepada se nalazi D-pad, ABXY tasteri i analogni okidači L1/R1, L2/R2 za brzo i precizno reagovanje. Takođe, gamepad ima i dve analogni palice koje omogućavaju precizno kretanje i kontrolu kamere u igrama.

Xbox Wireless Controller Karbon Crni podržava bežično povezivanje putem Bluetooth tehnologije, što omogućava slobodu kretanja i udobnost tokom igranja. Takođe, može se povezati putem USB kabla za direktno povezivanje sa konzolom ili računarom.

Gamepad je kompatibilan sa različitim verzijama Xbox konzola, uključujući Xbox Series X/S, Xbox One i Windows 10. Takođe podržava Xbox Game Pass, što vam omogućava pristup velikom broju igara.

Uz svoju kvalitetnu izradu i pouzdanu bežičnu vezu, Gamepad Microsoft Xbox Wireless Controller Karbon Crni pruža izuzetno iskustvo igranja. Bez obzira da li igrate akcijske igre, trkačke igre ili bilo koju drugu vrstu igre, ovaj gamepad će vam omogućiti potpunu kontrolu i uživanje u igrama.

Specifikacija

Proizvođač

Microsoft

Model Gamepad-a

Wireles Controller

Tip Gamepad-a

Gamepad

Platforma

PC, Xbox, Xbox ONE, Xbox Series S, Xbox Series X

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje Gamepad-a

Bluetooth, Wireless

Tip baterije

2 x AA

Autonomija baterije

Do 40 h

Senzor pokreta

Ne

Vibracija

Da

Broj tastera

11 tastera

Kursor

Osmosmerni

Analogne palice

Da

Ulaz za slušalice

Da

Držač za mobilni telefon

Ne

Boja

Karbon crna

Garancija

24 meseci