Slušalice Genius HS-230U Crne

EAN: 4710268259541
GB Code: HS423
Kategorija:

1.950,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Genius HS-230U su crne slušalice koje su dizajnirane za pružanje osnovnih audio performansi i udobnosti. Ove slušalice su pristupačne i praktične, čineći ih odgovarajućim izborom za svakodnevno korišćenje. Evo detaljnog opisa ovih slušalica:

1. Dizajn: Genius HS-230U imaju jednostavan i funkcionalan dizajn. Crna boja daje im klasičan izgled koji se dobro uklapa sa svim stilovima.

2. Kvalitet zvuka: Ove slušalice nude osnovan kvalitet zvuka, koji je prihvatljiv za svakodnevno slušanje muzike, gledanje videa i obavljanje internetskih razgovora. Iako nisu namenjene za profesionalno slušanje muzike, pružaju solidan zvuk za osnovne potrebe.

3. Mikrofon: Genius HS-230U dolaze sa ugrađenim mikrofonom, omogućavajući vam da obavljate internetske razgovore i videopozive bez potrebe za dodatnim uređajima.

4. Kontrole: Slušalice imaju praktične kontrole za jačinu zvuka, što vam omogućava da lako prilagodite zvuk prema vašim potrebama.

5. Udobnost: Ove slušalice su opremljene mekim jastučićima na slušalicama i podesivom trakom za glavu, što pruža osnovnu udobnost tokom nošenja.

6. Povezivanje: Genius HS-230U se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom računara, laptopova, pametnih telefona i drugih uređaja.

Genius HS-230U su jednostavne i praktične slušalice koje nude zadovoljavajući kvalitet zvuka za svakodnevne potrebe. Iako možda nisu namenjene za zahtevnije audio aplikacije, odgovaraju za osnovne korisničke potrebe poput razgovora preko interneta, gledanja video sadržaja i slušanja muzike.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model slušalica

HS-230U

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Ne

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Ne

Dužina kabla

1.8 m

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

32 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

140 x 170 x 62 mm

Težina

98 g

Garancija

24 meseci