Slušalice Genius HS-G560 Lychas Crne

EAN: 4710268254300
GB Code: 2491
Kategorije: ,

3.190,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Genius HS-G560 Lychas su crne slušalice koje su posebno dizajnirane za pružanje kvalitetnog zvuka i udobnosti tokom igranja video igara ili slušanja muzike. Evo detaljnog opisa ovih slušalica:

1. Dizajn: Slušalice Genius HS-G560 Lychas imaju moderan i atraktivan dizajn. Crna boja i agresivan izgled čine ih privlačnim za gejmere, ali su takođe prikladne za sve koji cene sofisticiran izgled slušalica.

2. Kvalitet zvuka: Ove slušalice pružaju visokokvalitetan zvuk zahvaljujući stereo zvučnicima. Sposobnost preciznog lociranja zvuka čini ih odličnim izborom za igrače koji žele čuti svaki detalj u igrama.

3. Mikrofon: Genius HS-G560 Lychas dolaze sa fleksibilnim mikrofonom koji omogućava jasne i precizne komunikacije tokom igranja online igara. Mikrofon se može prilagoditi prema potrebi.

4. Kontrole: Slušalice su opremljene praktičnim kontrolama za jačinu zvuka i isključivanje mikrofona, što omogućava korisnicima da lako prilagode zvuk tokom igre ili razgovora.

5. Udobnost: Ove slušalice su opremljene jastučićima na slušalicama i podesivom trakom za glavu, što omogućava udobno nošenje tokom dužeg vremena. Ovaj dizajn takođe pomaže u izolaciji od spoljnih zvukova.

6. Povezivanje: Genius HS-G560 Lychas se povezuju putem standardnog 3,5 mm audio priključka, što ih čini kompatibilnim sa većinom igračkih konzola, računara, laptopova i drugih uređaja.

Genius HS-G560 Lychas su odličan izbor za gejmere i sve druge korisnike koji traže slušalice sa visokokvalitetnim zvukom, udobnošću i modernim dizajnom. Omogućavaju vam da potpuno uđete u svet igara ili da uživate u omiljenoj muzici sa jasnim zvukom i udobnošću tokom dugotrajnog korišćenja.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model slušalica

HS-G560 Lychas

Tip slušalica

Standardne slušalice

Audio sistem

Stereo

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

2 x 3.5 mm

Gejming

Da

Mikrofon

Da

Pozicija mikrofona

Na slušalici

Redukcija pozadinske buke

Da

Dužina kabla

2m

Prečnik zvučnika

40 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

20000 Hz

Impedansa

24 Ohm

True wireless (TWS)

Ne

Boja

Crna

Težina

248 g

Garancija

24 meseci