Mikrofon Vivanco (DM 10 Dynamic)

EAN: 4008928145083
GB Code: 1763
Kategorija:

1.399,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mikrofon Vivanco (DM 10 Dynamic) je mikrofon visokog kvaliteta koji pruža izuzetnu reprodukciju zvuka. Ovaj dinamički mikrofon je posebno dizajniran za vokalne izvedbe i snimanja u studijskim i live situacijama. Evo nekoliko detalja o ovom mikrofonu:

1. Kvalitet zvuka: Vivanco DM 10 Dynamic pruža čist i jasan zvuk, čime će istaknuti svaki vokalni nastup. Ovaj mikrofon ima širok raspon frekvencija koji omogućava da se uhvate sve nijanse vokalne interpretacije.

2. Izdržljivost: Mikrofon je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na habanje. To znači da je DM 10 Dynamic idealan za korišćenje na bini ili u studijskom okruženju, gde se mikrofon često koristi.

3. Jednostavnost korišćenja: Mikrofon je vrlo jednostavan za upotrebu. Ima standardni XLR priključak koji ga čini kompatibilnim sa većinom audio sistema. Takođe ima prekidač za uključivanje/isključivanje koji omogućava brzo i jednostavno korišćenje.

4. Ergonomski dizajn: Mikrofon Vivanco (DM 10 Dynamic) ima ergonomski oblikovanu ručku koja omogućava udobno držanje tokom dužih vokalnih nastupa. Takođe je relativno lagan, što ga čini pogodnim za korišćenje tokom dužeg vremenskog perioda.

5. Pogodan za različite namene: Ovaj mikrofon je idealan za vokalne nastupe, ali se takođe može koristiti i za snimanje instrumenata. Zahvaljujući svojoj univerzalnoj prirodi, DM 10 DYNAMIC je svestran i može se koristiti u različitim muzičkim žanrovima.

Mikrofon Vivanco (DM 10 Dynamic) je pouzdan i kvalitetan mikrofon koji će zadovoljiti potrebe profesionalnih pevača i muzičara. Bez obzira da li snimate u studiju ili izvodite uživo, ovaj mikrofon će pružiti izuzetnu reprodukciju zvuka i dugotrajnu izvedbu.

Specifikacija

Proizvođač

Vivanco

Model

DM 10 Dynamic

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

3.5 mm + 6.35 mm

Osetljivost mikrofona

75 dB

Donja granica frekventnog opsega

50 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

12 KHz

Impedansa

500 Oma

Usmerenost mikrofona

Unidirekcionalno

ON/OFF taster

Da

Boja

Crna

Dužina kabla

3 m

Težina

301 g

Garancija

24 meseci