Mikrofon Gembird (C-01 Clip-On 3.5 mm)

EAN: 8716309100991
GB Code: MIC011
Kategorija:

290,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mikrofon Gembird (C-01 Clip-On 3.5 mm) je praktičan i lagan mikrofon koji se lako koristi za različite namene. Ovaj mikrofon ima klip na kraju koji vam omogućava da ga pričvrstite na odeću ili drugu površinu.

Mikrofon ima standardni 3.5 mm audio priključak koji ga čini kompatibilnim sa širokim spektrom uređaja, kao što su računari, laptopovi, pametni telefoni i tablet uređaji. Jednostavno ga možete povezati sa uređajem putem audio ulaza i započeti snimanje ili razgovor.

Mikrofon Gembird (C-01 Clip-On 3.5 mm) ima visokokvalitetnu reprodukciju zvuka, što ga čini idealnim za upotrebu prilikom snimanja glasa, video konferencija, internet razgovora, podcasta ili drugih audio aktivnosti. Mikrofon ima dobru osetljivost i efikasno smanjuje pozadinsku buku, omogućavajući vam da se jasno čujete čak i u bučnim okruženjima.

Ovaj mikrofon je kompaktne veličine, što ga čini pogodnim za putovanja i nošenje sa sobom. Može se lako prikačiti na odeću ili džep zahvaljujući klipu na kraju, što vam omogućava da ga koristite u pokretu ili dok ste aktivni.

Mikrofon Gembird (C-01 Clip-On 3.5 mm) je praktičan, lagan i visokokvalitetan mikrofon koji vam omogućava da snimate visokokvalitetni zvuk u različitim situacijama. Bilo da ga koristite za poslovne ili zabavne svrhe, ovaj mikrofon će vam pružiti pouzdanost i kvalitet koji vam je potreban.

Specifikacija

Proizvođač

Gembird

Model

MIC-C-01

Namena

Desktop, Laptop

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

Audio ulaz 3.5 mm

Dužina kabla

2 m

Osetljivost mikrofona

– 42 +/- 2 dB

Audio priključak

3.5 mm

Donja granica frekventnog opsega

20 Hz

Gornja granica frekventnog opsega

16000 Hz

Impedansa

2.2 KOhm

Boja

Crna

Težina

29 g

Garancija

24 meseci