Mikrofon Gembird (MIC-205)

EAN: 8716309079914
GB Code: 1754/1
Kategorija:

490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Mikrofon Gembird (MIC-205) je visokokvalitetan mikrofon namenjen za različite vrste audio snimanja. Sa svojim kompaktnim dizajnom i izuzetno laganom konstrukcijom, ovaj mikrofon je praktičan i jednostavan za korišćenje.

MIC-205 je opremljen visokosenzitivnim kondenzatorskim mikrofonskim elementom koji omogućava kristalno jasan zvuk. Zahvaljujući kardioidnom polarnom obrascu snimanja, mikrofon usmerava svoju osetljivost prema izvoru zvuka, smanjujući neželjene pozadinske buke i pružajući fokusirani i profesionalan zvuk.

Ovaj mikrofon je idealan za razne namene, uključujući snimanje vokala, podcasting, live streaming, video konferencije, YouTube video zapise i druge audio aplikacije. Može se koristiti sa računarima, laptopovima, pametnim telefonima, tabletima i drugim uređajima koji podržavaju standardne 3,5 mm audio priključke.

MIC-205 takođe dolazi sa ugrađenim filtrom za smanjenje šumova vetra, što ga čini pogodnim za snimanje na otvorenom ili u bučnim okruženjima. Takođe poseduje i integrisani stalak sa rotirajućim nosačem, koji omogućava prilagođavanje ugla snimanja prema potrebi.

Uz Mikrofon Gembird (MIC-205), dobijate izuzetno kvalitetan i praktičan alat za poboljšanje vašeg audio iskustva. Bilo da ste profesionalni snimatelj, YouTuber ili samo želite da poboljšate kvalitet zvuka prilikom video poziva, ovaj mikrofon će ispuniti vaše potrebe i omogućiti vam da se istaknete sa jasnim i profesionalnim zvukom.

Specifikacija

Proizvođač

Gembird

Model

MIC-205

Namena

Desktop, Laptop

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

Audio ulaz 3.5 mm

Dužina kabla

2 m

Osetljivost mikrofona

– 54 +/- 3 db

Frekventni opseg

50 Hz – 16 kHz

Impedansa

< 2.2 k?

Voltaža

4.5 V

Postolje

Da

Tip postolja

Stono

ON/OFF taster

Da

Boja

Crna

Težina

65 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci