Sony Playstation 5 DualSense Charging Station

EAN: 711719374107
GB Code: SONY013

4.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Sony Playstation 5 DualSense Charging Station je uređaj namenjen za punjenje kontrolera DualSense za PlayStation 5 konzolu. Ova stanica omogućava praktično i efikasno punjenje do dva kontrolera istovremeno, čime se obezbeđuje neprekidna igra bez brige o praznoj bateriji.

Dizajniran sa pažnjom prema detaljima, ovaj punjač pruža jednostavan način da održavate vaše kontrolere spremne za akciju. Kontroleri se postavljaju na odgovarajuće pozicije na punjaču i magnetima se lako pričvršćuju, osiguravajući stabilnost tokom punjenja.

Svaka stanica za punjenje dolazi sa LED indikatorima koji omogućavaju lako praćenje statusa punjenja. Kada je kontroler postavljen na punjač, LED svetlo će signalizirati proces punjenja, a kada je punjenje završeno, indikator će to jasno pokazati.

Pored toga, ovaj Sony Playstation 5 DualSense Charging Station je elegantan i kompaktan uređaj koji se estetski uklapa sa vašim PlayStation 5 sistemom. Zahvaljujući njegovom praktičnom dizajnu, možete ga postaviti pored vaše konzole ili bilo gde drugde u vašem gaming prostoru.

Uz ovaj punjač, više nećete morati da brinete o promeni baterija ili prekidu igre zbog prazne baterije. Sony Playstation 5 DualSense Charging Station pruža pouzdanu i praktičnu opciju punjenja vaših kontrolera, omogućavajući vam da se posvetite potpunoj igračkoj zabavi na vašoj PlayStation 5 konzoli.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Podrška za uređaje

Sony Playstation 5 (PS5)

Materijal

Plastika

Boja

Bela

Dimenzije

2.2 × 3.4 × 1.3 cm

Garancija

24 meseci