Daljinski Sony Playstation 5 Media Remote (PS5)

EAN: 711719801122
GB Code: SONY41
Kategorija:

3.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Daljinski Sony Playstation 5 Media Remote (PS5) je upravljač namenjen za upotrebu sa Sony PlayStation 5 konzolom. Ovaj daljinski upravljač omogućava jednostavno i intuitivno upravljanje multimedijalnim funkcijama konzole, kao što su reprodukcija Blu-ray diskova, striming sadržaja i upravljanje medija.

Dizajniran je da pruži udobnost i praktičnost pri upotrebi. Ima ergonomski oblikovanu ručku koja se lepo prilagođava dlanu korisnika, omogućavajući lakše rukovanje. Tasteri na daljinskom upravljaču su postavljeni na logičan način i lako su dostupni, što olakšava navigaciju kroz menije i kontrole.

Pored standardnih dugmadi za navigaciju, PlayStation 5 Media Remote ima specifične tasteri za brzo pristupanje određenim funkcijama konzole. Na primer, tu su tasteri za pokretanje i zaustavljanje reprodukcije, za prethodnu i sledeću pesmu ili video, kao i taster za glasnoću. Ovi tasteri omogućavaju korisnicima da brzo i jednostavno upravljaju multimedijalnim sadržajem bez potrebe za korišćenjem kontrolera konzole.

Daljinski Sony Playstation 5 Media Remote (PS5) radi putem bežične veze, što omogućava slobodno kretanje u prostoru dok upravljate konzolom. Povezivanje daljinskog upravljača sa konzolom je jednostavno i može se obaviti putem Bluetooth veze.

Daljinski Sony Playstation 5 Media Remote (PS5) je praktičan i elegantan daljinski upravljač koji vam omogućava jednostavno i udobno upravljanje multimedijalnim funkcijama na PlayStation 5 konzoli. Sa ovim daljinskim upravljačem, možete uživati u gledanju filmova, slušanju muzike i strimovanju sadržaja na konzoli, pružajući vam potpunu multimedijalnu kontrolu.

Media Remote – daljinski upravljač za medije.

Sa lakoćom kontrolišite veliki broj najpopularnijih zabavnih usluga na konzoli PS 5. Praktično pretražujte zabavne sadržaje na svojoj PlayStation 5 konzoli pomoću intuitivnog daljinskog upravljača za medije i TV.

Najbitnije funkcije Media Remote:

  • Kontole za reprodukciju medija – Brzo pretražujte medije pomoću ugrađene dugmadi za reprodukovanje/pauziranje, brzo premotavanje unapred i brzo premotavanje unazad.
  • Besprekorna kompatabilnost sa PS5 konzolom – Za vrhunski doživljaj, uključite PS5 konzolu i direktno pretražujte njene menije pomoću daljinskog upravljača.
  • Podešavanje televizora – Prilagodite podešavanja jačine zvuka i napajanja kompatibilnih televizora pomoću ugrađenog IR predajnika.

Specifikacija

Proizvođač

Sony

Platforma

Sony Playstation 5 (PS5)

Tip

Daljinski (Remote)

Povezivanje

Infrared

Tip povezivanja

Bežično

Tip baterije

2 x AA

Namenska dugmad

Disney, Netflix, Spotify, YouTube

Podrška za uređaje

Sony Playstation 5 (PS5)

Materijal

Plastika

Vibracija

Ne

Broj dugmadi

19

Boja

Bela

Dimenzije

4.5 x 2.6 x 14.5 cm

Garancija

24 meseci