Tastatura i Miš A4Tech Bloody Q1300 Crni

EAN: 4711421944847
GB Code: KEYB370
Kategorija:

3.999,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš A4Tech Bloody Q1300 su periferni uređaji za računar koji su posebno dizajnirani za gejming. Ovaj set kombinuje visoku preciznost, brzinu odziva i udobnost kako bi pružio vrhunsko iskustvo igranja igara.

Tastatura A4Tech Bloody Q1300 dolazi u crnoj boji sa modernim i sportskim izgledom. Tastatura ima kompaktan dizajn sa klasičnim rasporedom tastera. Tasteri su izrađeni od visokokvalitetnog materijala koji pruža udobnost i dugotrajnost. Tastatura ima pozadinsko osvetljenje koje omogućava jasnu vidljivost tastera i stvara atmosferu za igranje u tamnim prostorijama. Dodatno, tastatura ima posebne tastera za gejming funkcije, kao što su brzi režimi, makroi i mogućnost programiranja tastera za prilagođene komande.

Miš A4Tech Bloody Q1300 takođe dolazi u crnoj boji koja se slaže sa tastaturom. Miš je ergonomski dizajniran kako bi pružio udobnost tokom dugotrajnog korišćenja. Ima visoko precizni optički senzor koji omogućava tačno praćenje pokreta i brzu reakciju. Miš ima nekoliko programabilnih tastera koje možete prilagoditi prema svojim potrebama. Dodatno, miš može imati i mogućnost promene rezolucije senzora za prilagođavanje brzine kretanja tokom gejminga.

Tastatura i miš A4Tech Bloody Q1300 se povezuju sa računarom putem USB priključka. Set je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Ovi uređaji imaju brz odziv i pouzdanu vezu, što je ključno za gejming performanse.

Ukratko, tastatura i miš A4Tech Bloody Q1300 su periferni uređaji koji su posebno dizajnirani za gejming. Sa svojim modernim izgledom, pozadinskim osvetljenjem tastature, programabilnim tasterima i preciznim senzorom miša, ovaj set pruža visoku preciznost, brzinu odziva i udobnost za poboljšano iskustvo gejminga.

Dodatne karakteristike miša:

  • Rezolucija 3200 DPI
  • 6 tastera

Specifikacija

Proizvođač

A4 TECH

Model tastature

Bloody Q1300

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Miš

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

450 x 154 x 38 mm

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci