Tastatura i Miš MS Alpha M300 Crni

EAN: /
GB Code: KEYB345
Kategorija:

1.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš MS Alpha M300 su periferni uređaji za računar koji pružaju praktičnost, udobnost i funkcionalnost. Ovaj set je dizajniran sa fokusom na efikasnost i preciznost, omogućavajući vam da brzo obavljate zadatke i uživate u glatkom radu.

Tastatura MS Alpha M300 dolazi u crnoj boji sa modernim i elegantnim dizajnom. Tastatura ima standardnu veličinu sa klasičnim rasporedom tastera. Tasteri su postavljeni na ergonomski način kako bi pružili udobno kucanje. Tastatura ima numerički deo koji olakšava unošenje brojeva i obavljanje matematičkih operacija. Takođe, tu su i posebni multimedijalni tasteri za brzi pristup funkcijama kao što su reprodukcija, pauza, prethodna/sledeća pesma i podešavanje jačine zvuka. Dodatno, tastatura može imati pozadinsko osvetljenje koje omogućava lakše korišćenje u slabije osvetljenim prostorijama.

Miš MS Alpha M300 takođe dolazi u crnoj boji koja se slaže sa tastaturom. Miš ima ergonomski oblik koji pruža udobnost tokom korišćenja. Ima optički senzor visoke rezolucije koji omogućava precizno praćenje pokreta. Miš ima standardne tastera (levi, desni i točkić za pomeranje) koji pružaju osnovne funkcionalnosti. Takođe, miš može imati dodatne bočne tastera koji se mogu programirati prema vašim potrebama.

Tastatura i miš MS Alpha M300 se povezuju sa računarom putem USB priključka. Jednostavno ih priključite i oni će biti spremni za upotrebu. Set je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Ovi uređaji pružaju stabilnu vezu i brz odziv, što je važno za efikasan rad i precizno upravljanje.

Ukratko, tastatura i miš MS Alpha M300 su periferni uređaji koji kombinuju praktičnost, udobnost i funkcionalnost. Sa svojom crnom bojom, numeričkim delom tastature, multimedijalnim tasterima, ergonomskim oblikom miša i preciznim senzorom, ovaj set je idealan za radne zadatke, multimediju i igranje igara.

Specifikacija

Proizvođač

MS Industrial

Model tastature

Alpha M300

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

USB nano prijemnik

Gejming

Ne

Miš

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Da

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Boja

Crna

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci