Tastatura i Miš Genius KM-8200 Crni

EAN: 4710268255536
GB Code: KEYB341
Kategorija:

2.490,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš Genius KM-8200 su periferni uređaji za računar koji kombinuju funkcionalnost, pouzdanost i udobnost. Ovaj set pruža praktične funkcije i stilski dizajn za različite potrebe korisnika.

Tastatura Genius KM-8200 dolazi u crnoj boji sa klasičnim rasporedom tastera. Tastatura ima standardnu veličinu sa numeričkim delom, što je pogodno za unošenje brojeva i obavljanje matematičkih operacija. Tasteri su postavljeni na standardni način i pružaju udobno kucanje. Dodatno, tastatura ima multimedijalne tastera za brz pristup funkcijama kao što su reprodukcija, pauza, prethodna/sledeća pesma i podešavanje jačine zvuka.

Miš Genius KM-8200 takođe dolazi u crnoj boji koja se slaže sa tastaturom. Miš ima ergonomski oblik koji pruža udobnost tokom dugotrajnog korišćenja. Ima visokokvalitetan optički senzor koji omogućava precizno praćenje pokreta. Miš ima standardne tastera (levi, desni i točkić za pomeranje) koji omogućavaju osnovne funkcionalnosti.

Tastatura i miš Genius KM-8200 se povezuju sa računarom putem USB priključka. Jednostavno ih priključite i oni će biti spremni za upotrebu. Set je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Ovi uređaji pružaju pouzdanu vezu i odzivnost, što je ključno za produktivnost i udobnost pri radu ili igranju.

Ukratko, tastatura i miš Genius KM-8200 su periferni uređaji koji pružaju funkcionalnost, pouzdanost i udobnost. Sa svojom crnom bojom, multimedijalnim tasterima na tastaturi i preciznim senzorom, ovaj set je pogodan za različite svrhe, uključujući rad, multimediju i igranje igara.

Specifikacija

Proizvođač

Genius

Model tastature

KM-8200

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

USB nano prijemnik

Gejming

Ne

Miš

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Baterije

Da

Tip baterije

AA (miš), AAA (tastatura)

Boja

Crna

Dimenzije

446.4 x 133.3 x 23.3 mm

Težina

422.5 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci