Tastatura i Miš Rapoo 9600M Beli

EAN: /
GB Code: KEYB330
Kategorija:

5.399,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
13 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš Rapoo 9600M su bežični periferni uređaji za računar koji se ističu modernim dizajnom, udobnošću i praktičnošću. Ovaj set pruža slobodu kretanja i visoku performansu za produktivnost i zabavu.

Tastatura Rapoo 9600M dolazi u beloj boji sa elegantnim i tankim dizajnom. Tastatura je kompaktna i ergonomski oblikovana kako bi pružila udobnost prilikom kucanja. Tasteri su postavljeni na standardni način, pružajući prirodan osećaj prilikom kucanja. Tastatura ima numerički deo koji olakšava unos brojeva i matematičkih operacija. Dodatno, tastatura ima dodatne multimedijalne tastera za brz pristup funkcijama kao što su reprodukcija, pauza, prethodna/sledeća pesma i podešavanje jačine zvuka.

Miš Rapoo 9600M dolazi u beloj boji koja se slaže sa tastaturom. Miš ima ergonomski oblik koji pruža udobnost tokom dugotrajnog korišćenja. Ima visokokvalitetan optički senzor koji omogućava precizno praćenje pokreta. Miš ima standardne tastera (levi, desni i točkić za pomeranje) koji omogućavaju osnovne funkcionalnosti. Dodatno, miš može imati mogućnost promene rezolucije senzora za prilagođavanje brzine pokreta prema vašim preferencijama.

Tastatura i miš Rapoo 9600M se povezuju sa računarom putem bežične tehnologije, obično putem Bluetooth veze. Ovo omogućava slobodu kretanja i eliminiše nered od kablova na radnom stolu. Set je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Ovi uređaji imaju integrisanu bateriju koja se može punjenjem putem USB kabla.

Ukratko, tastatura i miš Rapoo 9600M su bežični periferni uređaji koji pružaju moderan dizajn, udobnost i praktičnost. Sa svojom belom bojom, numeričkim delom tastature, multimedijalnim tasterima, preciznim mišem i bežičnom vezom, ovaj set je pogodan za produktivnost, multimediju i zabavu.

Specifikacija

Proizvođač

Rapoo

Model tastature

9600M

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

Bluetooth, USB nano prijemnik

Gejming

Da

Miš

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Baterije

Da

Tip baterije

2 x AA (miš), Litijum-jonska (tastatura)

Boja

Bela

Dimenzije

284 x 115 x 13 mm

Težina

368 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci

Broj multimedijalnih tastera

12