Tastatura i Miš Yenkee YGS KJG Crni

EAN: /
GB Code: KEYB329
Kategorija:

4.790,00 RSD

Pre kupovine proverite dostupnost

Pre kupovine proverite dostupnost

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura i miš Yenkee YGS KJG su periferni uređaji za računar koji se ističu modernim dizajnom, naprednim funkcijama i udobnošću. Ovaj set pruža visoku performansu i praktičnost za različite vrste upotrebe.

Tastatura Yenkee YGS KJG dolazi u crnoj boji sa stilizovanim dizajnom. Tastatura ima kompaktan oblik i ergonomski raspored tastera za udobno kucanje. Dodatno, tastatura ima mogućnost prilagođavanja osvetljenja pozadinskog osvetljenja, čime se postiže vizuelni efekat i omogućava korišćenje u slabije osvetljenim prostorijama. Takođe poseduje dodatne multimedijalne tastera za brz pristup funkcijama kao što su reprodukcija, pauza, prethodna/sledeća pesma i podešavanje jačine zvuka.

Miš Yenkee YGS KJG takođe dolazi u crnoj boji koja se slaže sa tastaturom. Miš ima ergonomski oblik koji pruža udobnost tokom korišćenja. Ima visokokvalitetan optički senzor koji omogućava precizno praćenje pokreta i visoku osetljivost. Miš ima standardne tastera (levi, desni i točkić za pomeranje), ali takođe može imati dodatne programabilne tastera za prilagođavanje funkcionalnosti prema potrebama korisnika.

Tastatura i miš Yenkee YGS KJG se povezuju sa računarom putem USB priključka. Jednostavno ih priključite i oni će biti spremni za upotrebu. Set je kompatibilan sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows i Mac. Ovi uređaji pružaju stabilnu i responsivnu vezu, što je važno za brzo reagovanje i preciznost tokom rada ili igranja.

Ukratko, tastatura i miš Yenkee YGS KJG su periferni uređaji koji pružaju moderni dizajn, napredne funkcije i udobnost. Sa svojim crnim izgledom, prilagodljivim osvetljenjem tastature,  programabilnim tasterima miša i preciznim senzorom, ovaj set je idealan za produktivnost, multimediju i gejming.

Specifikacija

Proizvođač

Yenkee

Model tastature

YGS KJG

Tip tastature

Komplet

Komplet

Da

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Miš

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci