Tastatura T’nB Iron Storm KBGAME2 Crna + Gejmerska Podloga

EAN: 3303170075470
GB Code: 8435
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura T’nB Iron Storm KBGAME2 Crna + Gejmerska Podloga namenjena gejmerskim entuzijastima koji traže napredne funkcionalnosti i performanse za svoje gejming iskustvo.

Ova tastatura ima ergonomski dizajn s odvojenim numeričkim dijelom. Tasteri su osetljivi i pružaju brz odziv prilikom pritiska, što je važno za brze gejming akcije. T’nB Iron Storm KBGAME2 tastatura je opremljena anti-ghosting tehnologijom koja omogućava istovremeno pritiskanje više tastera bez ikakvog gubitka signala. Ovo je posebno važno prilikom igranja igara koje zahtevaju brze kombinacije tastera.

Tastatura ima pozadinsko osvjetljenje koje se može prilagoditi u različite boje i efekte svetlosti. Ovo osvetljenje ne samo da dodaje estetski izgled tastaturi, već i omogućava bolju vidljivost tastera u tamnijim uslovima.

T’nB Iron Storm KBGAME2 tastatura takođe dolazi s programabilnim tasterima koji vam omogućavaju da prilagodite svoje gejming iskustvo. Možete dodeliti makroe, prečice ili druge funkcije ovim programabilnim tasterima, čime ćete poboljšati svoju produktivnost i efikasnost.

Ova tastatura se povezuje s računarom putem USB kabla, pružajući brzu i stabilnu vezu. Tastatura je kompatibilna s različitim operativnim sistemima kao što su Windows i macOS.

Tastatura T’nB Iron Storm KBGAME2 Crna + Gejmerska Podloga visokih performansi, posebno dizajnirana za gejmere. Sa svojim ergonomskim dizajnom, osetljivim tasterima, pozadinskim osvetljenjem i programabilnim tasterima, ova tastatura pruža praktičnost i udobnost za gejming iskustvo na višem nivou.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model tastature

Iron Storm KBGAME2

Tip tastature

Standardna

Komplet

Da

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Broj programabilnih tastera

5

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Da

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

Težina

1100 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci