Tastatura Canyon CNS-HKB2-AD Crna

EAN: /
GB Code: 8434
Kategorija:

1.290,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Canyon CNS-HKB2-AD Crna se ističe svojim jednostavnim dizajnom i praktičnim funkcionalnostima. Namenjena je korisnicima koji traže pouzdanu i pristupačnu tastaturu za svakodnevno korišćenje.

Ova tastatura ima standardni raspored tastera i srednje veličine, što omogućava udobno kucanje. Tasteri su osetljivi i pružaju dobar odziv prilikom pritiska. Tastatura nema pozadinsko osvetljenje, što je čini jednostavnom u dizajnu, ali i ekonomičnom.

Canyon CNS-HKB2-AD tastatura se povezuje sa računarom putem USB kabla, što osigurava stabilnu vezu. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima kao što su Windows, macOS i Linux, što je čini prilagodljivom za različite korisnike.

Ova tastatura takođe ima nekoliko multimedijalnih tastera koji se nalaze na vrhu tastature. Ovi tasteri omogućavaju brz pristup funkcijama kao što su kontrola glasnoće, reprodukcija i pauza medijskih sadržaja. Ovo olakšava upotrebu tastature za multimedijalne svrhe.

Tastatura Canyon CNS-HKB2-AD je kompaktna i laka za nošenje, što je čini pogodnom za putovanja ili rad na različitim mestima. Takođe, tastatura je izrađena od kvalitetnih materijala koji pružaju trajnost i dugotrajnu upotrebu.

Tastatura Canyon CNS-HKB2-AD Crna je jednostavna i funkcionalna tastatura sa standardnim rasporedom tastera, multimedijalnim funkcijama i USB povezivanjem. Ova tastatura pruža praktičnost i pristupačnost za svakodnevno korišćenje i može biti dobar izbor za korisnike koji traže jednostavno rešenje za svoje računarske potrebe.

Specifikacija

Proizvođač

CANYON

Model tastature

CNS-HKB2-AD

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Ne

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

YU

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

8

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Boja

Crna

Dimenzije

466 x 170 x 30 mm

Težina

660 g

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci