Tastatura E-Blue EKM760BKUS-IU Crna

EAN: 6921607110210
GB Code: 8403
Kategorija:

2.590,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
11 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura E-Blue EKM760BKUS-IU Crna se ističe svojim modernim dizajnom i praktičnim funkcijama. Namijenjena je korisnicima koji traže pouzdanu tastaturu za svakodnevno korišćenje i gejming.

Ova tastatura ima standardni raspored tastera srednje veličine, što omogućava udobno kucanje. Tasteri su ergonomski oblikovani i pružaju dobar odziv pri pritisku. Takođe, tastatura ima pozadinsko osvetljenje koje se može podešavati u različitim bojama i intenzitetima, čime se postiže atraktivan izgled i bolja vidljivost u tamnijim uslovima.

Jedna od posebnosti ove tastature su dodatni multimedijalni tasteri koji se nalaze na vrhu tastature. Ovi tasteri omogućavaju brz pristup funkcijama kao što su kontrola glasnoće, reprodukcija i pauza medijskih sadržaja, kao i pretraživanje. Ovo olakšava upotrebu tastature za multimedijalne svrhe.

E-Blue EKM760BKUS-IU tastatura se povezuje sa računarom putem USB kabla, što osigurava stabilnu i pouzdanu vezu. Tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima kao što su Windows, macOS i Linux, što je čini prilagodljivom za različite korisnike.

Tastatura E-Blue EKM760BKUS-IU Crna je moderna i funkcionalna tastatura sa pozadinskim osvetljenjem, udobnim tasterima, multimedijalnim funkcijama. Ova tastatura pruža praktičnost i udobnost za svakodnevno korišćenje i gejming i može biti odličan dodatak vašem računarskom okruženju.

Specifikacija

Proizvođač

E-Blue

Model tastature

EKM760BKUS-IU

Tip tastature

Standardna

Tip povezivanja

Žičano

Povezivanje

USB

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Broj multimedijalnih tastera

12

Numerički deo

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Da

Boja

Crna

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci