Tastatura TnB Multi-Device Crna

EAN: 3303170094471
GB Code: KB138
Kategorija:

3.550,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
15 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura TnB Multi-Device Crna se ističe svojom svestranošću i mogućnostima povezivanja sa više uređaja istovremeno. Ova tastatura je posebno dizajnirana za korisnike koji žele da jednostavno prelaze sa jednog uređaja na drugi bez potrebe za dodatnim kablovima ili konfiguracijom.

T’nB Multi-device tastatura je bežična i podržava Bluetooth tehnologiju, što znači da je možete povezati sa različitim uređajima poput računara, laptopa, pametnih telefona ili tableta. Ovo je posebno korisno ako radite na više uređaja istovremeno ili želite da jednostavno prebacujete između njih. Jednostavno uparite tastaturu sa željenim uređajem i veza će biti uspostavljena.

Tastatura T’nB Multi-device ima punu veličinu sa standardno raspoređenim ključevima, što omogućava udobno kucanje. Ključevi su tihi i responsivni, pružajući vam prijatan osećaj prilikom kucanja. Takođe, tastatura ima integrisane multimedijalne tastera koji vam omogućavaju brz pristup funkcijama reprodukcije, pauze, kontrolu zvuka i prečacima ka internet pretraživaču.

Ova tastatura koristi baterije za napajanje, što vam omogućava da je koristite bez potrebe za stalnim povezivanjem sa strujom. Baterije imaju dug vek trajanja, pa vam neće biti potrebna česta zamena.

T’nB Multi-device tastatura je lagana i kompaktna, što je čini idealnom za putovanja ili rad na različitim mestima. Takođe, tastatura je kompatibilna sa različitim operativnim sistemima, uključujući Windows, macOS, Android i iOS.

Tastatura TnB Multi-Device Crna nudi svestranost i mogućnost povezivanja sa više uređaja istovremeno. Bežična veza putem Bluetooth tehnologije, puna veličina sa tišim ključevima i integrisani multimedijalni tasteri čine je praktičnom za upotrebu. Sa podrškom za različite operativne sisteme, ova tastatura je pogodna za različite uređaje i scenarije upotrebe.

Specifikacija

Proizvođač

T'nB

Model tastature

Multi-device

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Tip povezivanja

Bežično

Povezivanje

Bluetooth

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Slovni raspored

En (US)

Tip tastera

Membranski

Numerički deo

ne

Nisko-profilni tasteri

Da

Oslonac za dlanove

Ne

Ergonomski raspored tastera

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Pozadinsko osvetljenje

Ne

Baterije

Da

Tip baterije

Punjiva

Boja

Crna

Dimenzije

285 x 154 x 16 mm

OS podrška

Linux, Mac, Windows

Garancija

24 meseci