Tastatura Razer Huntsman Mini Analog 60% Linear Optical Switch Crna

EAN: 8886419347095
GB Code: KEYB413
Kategorija:

15.600,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Razer Huntsman Mini Analog 60% Linear Optical Switch Crna je kompaktna i visokoperformansna gejmerska tastatura, dizajnirana za igrače koji traže preciznost, brzinu i prilagodljivost.

60% kompaktan dizajn: Ova tastatura zauzima manje prostora na stolu, omogućavajući više prostora za kretanje miša i pružajući minimalistički izgled. Nedostatak numeričkog dela i funkcijskih tastera čini je lakom za nošenje i savršenom za putovanja.

Analogni linearni optički prekidači: Razer Huntsman Mini Analog koristi napredne optičke prekidače koji pružaju glatko i brzo aktiviranje. Ovi prekidači omogućavaju podešavanje tačke aktivacije, što znači da igrači mogu prilagoditi osetljivost tastera prema svojim potrebama.

RGB osvetljenje: Tastatura dolazi sa prilagodljivim RGB osvetljenjem koje se može personalizovati putem Razer Chroma softvera. Svaki taster može biti osvetljen pojedinačno, omogućavajući stvaranje jedinstvenih svetlosnih efekata i sinhronizaciju sa drugim Razer uređajima.

Izdržljivost i kvalitet: Napravljena je od kvalitetnih materijala, uključujući aluminijumski okvir koji povećava izdržljivost i dugotrajnost tastature. Tasteri su dizajnirani da izdrže dugotrajno i intenzivno korišćenje.

Prilagodljivi tasteri: Svi tasteri na tastaturi mogu biti reprogramirani putem Razer Synapse softvera, omogućavajući korisnicima da kreiraju makroe i prilagode funkcionalnost svakog tastera prema svojim potrebama.

Povezivanje i kompatibilnost: Tastatura se povezuje putem odvojivog USB-C kabla, što olakšava prenosivost i održavanje. Kompatibilna je sa Windows i Mac operativnim sistemima.

Crna boja i moderni dizajn čine Razer Huntsman Mini Analog estetski privlačnom opcijom za sve koji traže visokokvalitetnu i pouzdanu gejmersku tastaturu.

Specifikacija

Proizvođač

Razer

Model tastature

Huntsman Mini Analog 60% Linear Optical Switch

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Povezivanje

USB

Tip povezivanja

Žičano

Gejming

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Tip tastera

Mehanički

Broj tastera

61

Numerički deo

ne

Model mikroprekidača

Linear Optical Switch

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

295 x 102 x 33 mm

Težina

453 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci