Tastatura Razer Huntsman Mini Analog 60% Crna

EAN: 8886419348139
GB Code: KEYB423
Kategorija:

18.990,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
14 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Razer Huntsman Mini Analog 60% je kompaktna mehanička tastatura visokih performansi, dizajnirana za gejmere koji traže preciznost i brzinu u malom formatu.

Analogne optičke tastere: Tastatura koristi Razer analogne optičke tastere, koji omogućavaju prilagođavanje tačke aktuacije za svaki taster pojedinačno. Ovo znači da možete podešavati koliko daleko morate pritisnuti taster pre nego što se on aktivira, što pruža veću kontrolu i prilagodljivost u igrama.

Kompaktni dizajn: Sa 60% rasporedom tastera, Huntsman Mini Analog je značajno manja od standardnih tastatura, što je čini idealnom za gejmere sa ograničenim prostorom na stolu ili za one koji često putuju. Iako je manja, zadržava sve bitne funkcije kroz kombinacije tastera.

RGB osvetljenje: Tastatura dolazi sa Razer Chroma RGB osvetljenjem, koje nudi mogućnost prilagođavanja boja i efekata za svaki taster pojedinačno. Osvetljenje je takođe kompatibilno sa mnogim igrama i uređajima, omogućavajući sinhronizaciju osvetljenja.

Kvalitet izrade: Izrađena je od visokokvalitetnih materijala, sa aluminijumskim gornjim poklopcem koji pruža dodatnu čvrstinu i trajnost. Tasteri su dizajnirani da izdrže do 100 miliona pritisaka, što garantuje dugovečnost.

Povezivanje i kompatibilnost: Tastatura se povezuje putem odvojivog USB-C kabla, što olakšava prenosivost i smanjuje rizik od oštećenja kabla. Kompatibilna je sa Windows i Mac operativnim sistemima.

Softverska podrška: Kroz Razer Synapse softver, korisnici mogu prilagođavati funkcije tastera, makroe i osvetljenje, čime se dodatno poboljšava korisničko iskustvo i omogućava personalizacija tastature prema potrebama korisnika.

Razer Huntsman Mini Analog 60% je idealan izbor za gejmere koji traže vrhunsku performansu, prilagodljivost i kompaktnost u jednom uređaju.

Specifikacija

Proizvođač

Razer

Model tastature

Huntsman Mini Analog 60%

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Povezivanje

USB

Tip povezivanja

Žičano

Gejming

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Tip tastera

Mehanički

Broj tastera

61

Numerički deo

ne

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

316 x 154 x 51 mm

Težina

680 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci