Tastatura HyperX 60% Alloy Origins AQU Crna

EAN: 196337181311
GB Code: KEYB424
Kategorija:

13.499,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
10 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

HyperX Alloy Origins 60% je kompaktna mehanička tastatura dizajnirana za gejmere koji žele visokokvalitetnu izradu, pouzdanost i performanse u manjem formatu.

Kompaktni dizajn: Sa 60% rasporedom tastera, Alloy Origins 60% je značajno manja od standardnih tastatura. To je čini idealnom za gejmere sa ograničenim prostorom na stolu i za one koji često nose tastaturu sa sobom. Iako je manja, nudi sve ključne funkcionalnosti putem kombinacija tastera.

Mehanički tasteri: Tastatura koristi HyperX Aqua mehaničke tastere, poznate po svojoj taktilnoj povratnoj informaciji i srednje velikoj sili aktiviranja. Ovi tasteri pružaju odličan osećaj tokom kucanja i gejminga, kombinirajući brzinu i preciznost sa prijatnim taktilnim klikom.

RGB osvetljenje: Alloy Origins 60% dolazi sa prilagodljivim RGB osvetljenjem za svaki taster pojedinačno. Kroz HyperX NGENUITY softver, korisnici mogu prilagoditi boje i svetlosne efekte po želji, stvarajući jedinstven izgled svoje tastature.

Kvalitet izrade: Tastatura je izrađena od aluminijumskog okvira, što joj pruža čvrstinu i dugotrajnost. Tasteri su dizajnirani da izdrže do 80 miliona pritisaka, što garantuje dug vek trajanja.

Povezivanje i prenosivost: Tastatura se povezuje putem odvojivog USB-C kabla, što olakšava njeno nošenje i smanjuje rizik od oštećenja kabla. Kompatibilna je sa Windows, macOS i drugim operativnim sistemima.

Softverska podrška: Kroz HyperX NGENUITY softver, korisnici mogu prilagoditi funkcije tastera, makroe, i osvetljenje. Softver omogućava kreiranje i spremanje više profila, što dodatno poboljšava korisničko iskustvo i omogućava personalizaciju tastature prema potrebama korisnika.

HyperX Alloy Origins 60% je odličan izbor za gejmere koji žele pouzdanu i kvalitetnu mehaničku tastaturu u kompaktnom formatu, bez kompromisa u pogledu performansi i funkcionalnosti.

Specifikacija

Proizvođač

HyperX

Model tastature

60% Alloy Origins AQU

Tip tastature

Mehanička

Komplet

Ne

Povezivanje

USB

Tip povezivanja

Žičano

Gejming

Da

Veličina tastature

Srednja tastatura (TKL)

Tip tastera

Mehanički

Numerički deo

ne

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

296 x 105 x 36 mm

Težina

781 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci