Tastatura Fantech Soldier K612 Crna

EAN: 6972661282115
GB Code: KEYB419
Kategorija:

2.999,00 RSD

Nedostaje ti još 5.000,00 RSD za besplatnu dostavu!
12 osoba trenutno gleda ovaj proizvod
  • Pokupite lično
  • Besplatno
  • Dostava kurirskom službom City Express
  • Dostava 2-3 radna dana
  • Dostava kurirskom službom Postexpress
  • Dostava 2-3 radna dana

Opis proizvoda

Tastatura Fantech Soldier K612 Crna je pouzdana i pristupačna gejmerska tastatura koja nudi solidne performanse i funkcionalnosti. Dizajnirana je da zadovolji potrebe igrača koji traže kvalitetnu tastaturu po povoljnoj ceni.

Tanki profil: Fantech Soldier K612 ima tanak i kompaktan dizajn, što je čini idealnom za gejmere koji žele minimalistički izgled i više prostora na stolu.

Membranski prekidači: Tastatura koristi membranske prekidače koji pružaju tihu i ugodnu reakciju na pritisak tastera. Iako ne nude iste performanse kao mehanički prekidači, membranski prekidači su odlični za svakodnevno korišćenje i povremeno gejming.

RGB osvetljenje: K612 dolazi sa višebojnim LED osvetljenjem koje može biti prilagođeno različitim svetlosnim efektima. Osvetljenje dodaje estetsku vrednost i omogućava igranje u slabije osvetljenim prostorijama.

Izdržljivost: Tastatura je napravljena od čvrstih materijala, osiguravajući dugotrajnu upotrebu čak i pri intenzivnom gejmingu. Tasteri su dizajnirani da izdrže do 8 miliona pritisaka.

Anti-ghosting funkcija: Ova funkcija omogućava registraciju više tastera istovremeno, što je ključno za gejming, posebno u brzim akcijama gde je preciznost važna.

Multimedijalni tasteri: Fantech Soldier K612 poseduje funkcijske tastere za brzi pristup multimedijalnim funkcijama, omogućavajući lakšu kontrolu muzike, zvuka i drugih medija.

Povezivanje: Tastatura se povezuje putem USB kabla, što omogućava stabilnu i pouzdanu vezu bez potrebe za dodatnim podešavanjima.

Crna boja i elegantan dizajn čine Fantech Soldier K612 privlačnim izborom za igrače i korisnike koji traže pouzdanu tastaturu sa dobrim performansama i pristupačnom cenom.

Specifikacija

Proizvođač

FANTECH

Model tastature

Soldier K612

Tip tastature

Standardna

Komplet

Ne

Povezivanje

USB

Tip povezivanja

Žičano

Gejming

Da

Veličina tastature

Full Size

Tip tastera

Membranski

Broj tastera

104 tastera

Numerički deo

Da

Nisko-profilni tasteri

Ne

Oslonac za dlanove

Ne

Ugrađen Touch Pad

Ne

Osvetljenje

RGB Osvetljenje

Boja

Crna

Dimenzije

450 x 170 x 41 mm

Težina

858 g

OS podrška

Windows

Garancija

24 meseci